CUP_C_Golf4_random_Civ/CUP_C_Golf4_CR_Civ missing textures when spawned by script on a dedicated server
Open, HighPublic

Description

Issue does not occur when the vehicle is placed in the editor or if spawned by script on a local host/single player. Using the _tospawn command doesn't trigger the bug either.

This is just some Golf fixed color versions with Golf Randoms placed in the editor to show that they work on a dedicated server.

This is a modified version of Co10 Escape that spawns the golf fixed by script. Just go into the editor camera and look on the roads near the player for vehicles. You'll see the golfs spawning normally.

This is a modified version of Co10 Escape that spawns the golf random by script. Just go into the editor camera and look on the roads near the player for vehicles. You'll see the golfs spawning with missing textures.

Details

Affected classnames
CUP_C_Golf4_random_Civ CUP_C_Golf4_CR_Civ
Branch
Release/Stable
Reproducable without other mods?
Yes
Cyprus created this task.Fri, Oct 30, 6:05 AM
Cyprus updated the task description. (Show Details)Fri, Oct 30, 6:07 AM
Freddo3000 triaged this task as High priority.Fri, Oct 30, 8:48 AM
Freddo3000 changed the task status from Needs Review to Open.
Freddo3000 added a project: Vehicles.
Urban added a subscriber: Urban.Fri, Oct 30, 10:46 AM

Possibly caused by empty hiddenSelectionsTextures array. Solution add hiddenSelectionsTextures[] = {"\CUP\WheeledVehicles\CUP_WheeledVehicles_VWGolf\Data\vwgolf_body_co.paa"}; to this classes.